Rakentaminen

Uudisrakentaminen ja saneeraustyöt helposti ja vaivattomasti

LVI- ja Rakennus Airbos Oy on rakentamisen ammattilainen. Meiltä saat niin uudisrakennuskohteet kuin saneeraustyötkin nopeasti ja luotettavasti. Kiinnitämme erityistä huomiota energiatehokkuuteen, toimivuuteen ja käytännöllisyyteen. Päätoimialueemme ovat Kuopio ja Itä-Suomi.

Uudisrakentaminen ammattitaidolla

Tarjoamme kaikki rakennusalan palvelut uudisrakentamisessa. Vahvuutemme on koko rakennusprojektin hallinta aina suurista kokonaisuuksista kaikkien pienimpienkin yksityiskohtien toteutukseen. Autamme oman rakennussuunnitelmasi laadinnassa ja toteutuksessa. Teemme kohteen sopimuksen mukaan joko Avaimet käteen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti jonkin osaurakan.

Meiltä saat myös vastaavan työnjohtajan palvelut rakentamiseen ja LVI-puolelle sekä omakotitalon LVI- ja rakennepiirustukset ammattitaidolla. Kauttamme saat lisäksi kaikki tarvittavat kirvesmiestyöt.

Saneeraukset nopeasti ja luotettavasti

LVI- ja Rakennus Airbos Oy tarjoaa kaiken kattavat saneeraus- ja remonttipalvelut ammattitaidolla. Teemme remontit toiveidesi mukaan joko kokonaisurakkana Avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana, juuri niin kuin haluat. Meiltä saat helposti ja vaivattomasti mm.

  • Kylpyhuone- ja saunaremontit
  • Ikkunoiden mittaukset ja asennukset
  • Julkisivusaneeraukset mahdollisine lisälämmöneristeineen ja rakennusfysiikan kannalta järkeväksi mitoitettuna
  • Kattoremontit ja katon oikaisut
  • Koneellisen ilmanvaihdon rakentamisen painovoimaisen tilalle
  • Patteriverkoston / käyttövesiputkiston uusimiset ja patteriverkoston pesut

Teemme ilmaisen tarjouksen kohteeseenne!